Camera Deputatilor a luat act, miercuri, de incetarea mandatului de deputat al lui George Becali si a declarat vacant locul sau de deputat din circumscriptia electorala nr. 42 Bucuresti.

Presedintele de sedinta, Miron Mitrea, a facut aceste precizari, transmite MEDIAFAX.

"Camera Deputatilor ia act de decizia numarul 124 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie din 20 mai 2013 prin care s-a hotarat condamnarea inculpatului Becali George in savarsirea infractiunii de abuz in serviciu forma calificata si continuata. Camera Deputatilor ia act de incetarea de drept a calitatii de deputat a domnului George Becali si declara vacant locul de deputat detinut de acesta in circumscriptia electorala nr. 42 Bucuresti, Colegiul uninominal nr. 25", a spus Miron Mitrea, citind proiectul de hotarare elaborat de Comisia juridica.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a decis, marti, sa propuna plenului Camerei un proiect de hotarare prin care sa ia act de incetarea mandatului de deputat al lui George Becali, ca urmare a deciziei ICCJ de condamnare la trei de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.