Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat ca excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, se dovedeste justificata, acesta continuand atacurile la adresa partidului si cautand modalitati de colaborare cu miscari politice apropriate lui Traian Basescu.

"Am constatat in ultimele ore, din pacate nu cu surprindere, ca fosti membri ai PNL au continuat sa dea declaratii prin care au atacat PNL si conducerea partidului, ceea ce in opinia mea nu face decat sa confirme justetea masurile adoptate de Delegatia Permanenta. Am constatat ca domnul Andrei Chiliman exploreaza posibilitati de colaborare cu miscari politice apropriate lui Traian Basescu, ceea ce arata inclinatiile politice ale domnului Chiliman", a declarat Voicu, pentru MEDIAFAX.

De asemenea, in cazul excluderilor din organizatia PNL Mehedinti, vicepresedintele PNL a afirmat ca propunerile au venit din partea organizatiei, fiind validate de catre Delegatia Permanenta.

"Cat priveste unele reactii ale fostilor membri PNL Mehedinti, le reamintesc acestora ca masura excluderii lor din partid a fost luata la propunerea propriei organizatii din care au facut parte si de aceea cred ca acestia, inainte de a lansa acuzatii nefondate, ar fi trebuit sa-si evalueze activitatea din organizatia din care au facut parte, deoarece aceasta organizatie i-a propus spre excludere", a mai afirmat Voicu.

Delegatia Permanenta a PNL a decis, luni, excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, si deputatului Diana Tusa. de asemenea, Delegatia Permanenta a aprobat si excluderea din partid a vicepresedintelui Consiliului Judetean Mehedinti Adriana Badanoiu, a fostului lider al PNL Mehedinti Liviu Mazilu si a consilierului local al municipiului Drobeta Turnu Severin Romulus Valcu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.