Politica 29 Mai 2013 11:00
Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, marti, ca propunerile USL de modificare a Constitutiei "devoaleaza" faptul ca cei din Uniune vor o lege fundamentala pentru ei, adaugand ca acestia nu au invatat nimic din lectia Adrian Nastase.

"Aceste propuneri ale USL devoaleaza motivul pentru care cei de la guvernare vor sa modifice Constitutia: sa faca o lege fundamentala pentru ei si, din nefericire, din dispret fata de cetateni", a afirmat Turcan, potrivit MEDIAFAX.

Ea a adaugat ca USL nu a invatat nimic din lectia Adrian Nastase, care a modificat Constitutia pentru el, insa beneficiarii au fost altii: "Din nefericire (cei de la USL-n.r.) nu au invatat nimic din lectia Adrian Nastase, care a modificat Constitutia si au avut piedici in functionarea institutiilor statului cei care ulterior s-au aflat la guvernare, inclusiv cei de la PSD, acum vor sa faca exact aceeasi greseala, sa modifice Constitutia. Pentru ei insa lectia trecutului arata ca beneficiari vor fi altii", a spus Raluca Turcan.

Ea a mai aratat ca la modificarea Constitutiei ar trebui respectat votului cetatenilor de la referendum legat de Parlamentul unicameral si reducerea numarului de parlamentari si trebuie stipulat ca finantarea educatiei sa fie de 5% din PIB.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.