Rasmussen si-a inceput ziua cu jogging in Parcul Carol din Bucuresti, fotografii facute in timpul alergarii alergare fiind postate ulterior, pe contul sau de Facebook.

"Alergare excelenta de dimineata in Parcul Carol din Bucuresti", este descrierea care insoteste fotografiile postate pe contul de Facebook al lui Rassmusen.

Rasmussen face, vineri, o vizita oficiala la Bucuresti, unde se intalneste cu presedintele Basescu, premierul Ponta si ministrii Apararii si Externelor. MAE aminteste, intr-un comunicat remis MEDIAFAX, ca vizita secretarului general al NATO la Bucuresti are loc la mai putin de o luna dupa reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele NATO, de la 23 aprilie 2013, si "reflecta importanta si profilul distinct al Romaniei in cadrul Aliantei Nord-Atlantice".

El va primi, de asemenea, titul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti.

Rasmussen, a discutat cu ministrul de Externe, Titus Corlatean, despre prioritatile NATO, participarea romaneasca la operatiunile conduse de Alianta, problematica regionala, parteneriatele NATO si dezvoltarea capacitatii antiracheta a Organizatiei.

"In cadrul intrevederii, cei doi inalti oficiali au trecut in revista o serie de prioritati aflate pe agenda NATO. Secretarul general NATO a multumit Romaniei pentru contributia sa politica si militara in cadrul Aliantei, in general, cu o referire speciala la participarea romaneasca la operatiunile conduse de NATO. El a reiterat satisfactia pentru cooptarea in conducerea Aliantei, in calitate de Asistent al secretarului general pentru riscuri de securitate emergente, a actualului reprezentant permanent al Romaniei la NATO, Sorin Ducaru. Seful diplomatiei romane a reconfirmat angajamentul Romaniei fata de participarea la operatiunile aliate. El a evocat calendarul NATO de retragere din Afganistan si a reafirmat disponibilitatea tarii noastre de a contribui la securitatea si dezvoltarea acestei tari si dupa 2014", precizeaza MAE.

Citeste si:
Șeful Statului Major al Apărării, despre introducerea serviciului...
Șeful Statului Major al...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.