Prim-vicepresedintele PDL Liviu Negoita a declarat, joi, ca nu exclude intrarea sa in competitia interna a partidului pentru desemnarea candidatului pentru Presedintia tarii.

"Nu exclud intrarea mea in competitia interna a PDL pentru desemnarea candidatului la Presedintie. Orice lider al partidului nu se poate sa nu ia in calcul o astfel de competitie interna", a spus Liviu Negoita, pentru MEDIAFAX.

Liviu Negoita a mai spus ca "il onoreaza gandurile si aprecierea" colegului sau de partid Theodor Stolojan, care il recomanda pe Negoita pentru competitia interna din partid pentru desemnarea candidatului la Presedintie.

"Vom face o analiza si vom vedea cine sunt cei potriviti", a adaugat Liviu Negoita.

Europarlamentarul Theodor Stolojan declara ca nu vrea sa participe la alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului la Presedintie, el apreciind ca Liviu Negoita si Emil Boc ar trebui sa participe la cursa interna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.