Politica 23 Mai 2013 09:56
Presedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chitoiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca au fost excluse 12 persoane din partid, printre care si Vlad Moisescu, pentru faptul ca au "aderat la alte partide politice sau doctrine politice".

Chitoiu a declarat ca in cadrul sedintei Biroului Politic al PNL Sector 1 a fost decisa excluderea a 12 persoane, printre care si Vlad Moisescu.

Liderul interimar al PNL Sector 1 a precizat ca motivul excluderii este legat de "aderarea la alte partide politice sau doctrine politice".

Potrivit unor surse liberale, printre cei exclusi in sedinta de miercuri seara se afla apropiati ai lui Andrei Chiliman, din Primaria Sector 1, printre care Ioana Costescu si Bogdan Pitigoi.

Vlad Moisescu este cunoscut ca fiind un apropiat al primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman si unul dintre fondatorii Initiativei Romania Liberala.

Potrivit statutului PNL, membrii care nu au functii de conducere in partid, cum este cazul lui Moisescu, sunt exlcusi din formatiune in urma unei decizii a filialei din care fac parte.

Platforma politico-civica Initiativa Romania Liberala ii are printre membrii fondatori pe Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tusa, Dan Cristian Popescu, Iulian Craciun.

Chiliman declara, luni, pentru MEDIAFAX, ca a avut loc o prima discutie intre IRL, PNTCD si FC pentru "unificarea dreptei", fiind vorba de un "parteneriat pe termen lung" care sa treaca peste "interese si orgolii personale".

Edilul a precizat ca la reuniune au mai luat parte Teodor Baconschi, Sever Voinescu, Vlad Moisescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.