Fostul presedinte al PDL Emil Boc a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari legate de afirmatia liderului PNL, Crin Antonescu, potrivit careia ar putea sa il numeasca premier pe Traian Basescu, ca "gura pacatosului adevarat graieste".

Intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza afirmatia lui Crin Antonescu potrivit careia ar fi dispus sa il numeasca pe Traian Basescu premier daca ar ajunge presedinte, Emil Boc a raspuns printr-o "vorba biblica".

"Gura pacatosului adevarat graieste. Vorba biblica este mai sugestiva decat orice. Cu asta am spus totul", a afirmat Boc, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat, in continuare, daca acest lucru chiar s-ar putea intampla, iar varianta ar functiona, Boc a raspuns: "De ce nu?".

Intrebat mai departe daca Antonescu si Basescu ar putea coabita din postura de presedinte, respectiv premier, fostul lider al PDL a raspuns ca "orice este posibil in lumea asta".

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca daca ar ajunge presedinte il va pune pe Traian Basescu premier in cazul in care acesta ar fi propus pentru functie de catre un partid sau o alianta care ar castiga parlamentarele, el precizand insa ca nu crede ca se va ajunge in aceasta situatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.