Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca, in acest an, va fi "inghetata" promovarea personalului din serviciile Camerei, pentru a pastra cheltuielile in limita bugetului aprobat de acest for legislativ si pentru ca oamenii sa-si pastreze locul de munca.

"In ultimii ani, aproape 400 de functionari publici parlamentari din cei 731 au fost promovati. Unii dintre ei au sarit de la referend direct la consilier, parte a strategiei pe care a avut-o fostul secretar general (al Camerei Deputatilor-n.r.). Pentru ca avem un deficit de 13 milioane de RON pe cont, am gasit, cautam acele solutii care sa ne permit sa nu dam pe nimeni afara si atunci, parte a acestei strategii, pentru a pastra cheltuielile de personal in limita bugetului aprobat la inceputul acestui an, mergem si pe varianta inghetarii promovarilor in anul 2013", a explicat Zgonea, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca se discuta, in acest sens despre o noua organigrama.

"Nu retrogradam pe nimeni in acest moment! In acest moment se discuta despre o noua organigrama. Varianta inghetarii promovarilor este o masura exceptionala, luata pentru ca fiecare care lucreaza la Camera Deputatilor sa-si pastreze locul de munca", a adaugat Valeriu Zgonea, dupa sedinta Biroului permanent al Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.