Liderul PSD Victor Ponta precizeaza ca discutiile pentru modificarea protocolului USL vor incepe cand se va intoarce de la reuniunea Consiliului European si considera ca ultimele tensiuni ar trebui sa dinamizeze dezbaterea pentru revizuirea Constitutiei, ca un "semn de soliditate al USL".
"Eu cred ca ultimele discutii trebuie sa dinamizeze acest lucru, pentru ca saptamana viitoare este reuniunea comisiei, iar presedintele Antonescu este presedintele comisiei si, din punctul nostru de vedere, un semn de soliditate al USL este tocmai progresul pe care-l facem in acest proiect extrem de important. Adica, am vazut cum a fost cu vorbele, acum cu faptele. Faptele se petrec saptamana viitoare", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca protocolul USL trebuie rediscutat in urma situatiilor noi si tensionate aparute, el aratand ca e nevoie de negocierea unor mecanisme de intarire a solidaritatii si ca, din actualul acord, candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale ramane valabila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.