Aflat la Parlament luni seara, George Becali a comentat condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare.

"Merg acasa la familia mea. Rog autoritatile sa aiba un minim de eleganta, de decenta si sa astepte sa vin singur sa ma predau. (...) In seara asta ma prezint. Imi fac bagajele ma duc in arest", a declarat patronul Steaua pentru jurnalistii prezenti.

George Becali a recunoscut ca sora lui a lesinat cand a aflat vestea condamnarii sale si ca va contesta la CEDO sentinta sa.
De asemenea, va incerca sa obtina gratierea de la Traian Basescu.

"Este o anomalie. Cum sa fii achitat de cinci judecatori si sa fii condamnat de trei. (...) Nu credeam ca se poate asa ceva! Pentru ca vezi Doamne ai facut un schimb de terenuri acum 16 ani. Pai asta este tara lui Hristos? Este tara lui Satan"

Becali a mai spus ca cel mai mare regret al sau este ca nu a ramas europarlamentar.

"Nu vreau sa spun lucruri urate, pentru ca nu este frumos. Asta este crucea mea si o sa o duc. Asta mi-a fost soarta si cu asta basta. Asa a vrut Dumnezeu. (...) Astea trei judecatoare, sau judecatori, nu doresc, dar daca este asa si cum Dumnezeu a platit celor care mi-au facut rau, o sa plateasca si ei" a conchis patronul Steaua.

Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi luni seara la arestul Politiei Capitalei, de unde, dupa vizita medicala si unele formalitati, vor fi dusi la penitenciarul Rahova, pentru a executa pedepsele dispuse de instanta suprema in dosarul schimbului de terenuri.

Babiuc si Cioflina au fost adusi primii la arest, dupa ce au fost luati de politisti de acasa. Becali, care s-a predat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ilfov, a fost adus la arest in jurul orei 21.50, cu o masina cu geamuri fumurii a Politiei, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.