Presedintele PSD, premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca PSD este interesat sa aiba toate garantiile ca PNL este in continuare solidar in Parlament, in Guvern si in teritoriu, el aratand ca nu Rosca Stanescu face obiectul unui interes foarte mare, ci o anumita atitudine a PNL.

"Nu ma intereseaza ce face PNL cu Rosca Stanescu. Nicioata nu am spus ce trebuie sa faca PNL cu Rosca Stanescu. Si daca-l exlcud azi si maine vine alt liberal care face acelasi lucru, la ce ne-ar folosi? La nimic. Pe noi ne intereseaza o anumita atitudine care in ultimul timp nu a mai fost foarte clara, adica ministriii erau la guvernare si unii parlamentari PNL erau in opozitie, lucru care nu se poate", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca termenul "ultimatum" pe care l-ar fi dat PNL este doar un termen folosit de presa.

"Ultimatumul e un termen folosit in presa. Rosca Stanescu e tot un termen din presa. Pe noi nu ne intereseaza Rosca Stanescu foarte tare. Pe noi ne intereseaza sa avem toate garantiile ca in continuare toate responsabilitatile le impartim si suntem solidari, deciziile le luam impreuna in USL si in cadrul Guvernului si nimeni nu poate sa faca jocul PDL din 2005-2006, cand erau si la putere si in opozitie, pentru ca finalul e acelasi. Nu poti sa fii si la putere si in opozitie. Esti fie intr-o parte, fie in alta", a spus Ponta.

El a aratat ca pentru PSD e important ca PNL sa fie solidar si in Parlament, si in Guvern, si in teritoriu.

"Ceea ce e important pentru noi e ca in Parlament, in teritoriu - unde daca dam un semnal de la centru ca ne putem ataca, va dati seama ce se intampla in teritoriu, de abia asteapta toti sa vada ca e liber la atacuri - deci peste tot, in Parlament, in Guvern, in teritoriu, ramanem solidari si ca PNL e solidar cu noi, asa cum a fost in acesti doi ani jumatate", a spus Ponta.

Citeste si: Antonescu: Episodul Rosca Stanescu, inchis. Nu mai e criza in USL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.