Liderul PSD, premierul Victor Ponta, apreciaza drept "utila" intalnirea de vineri dupa-amiaza cu liderii PNL de la Palatul Victoria, care, in opinia sa, "pareau ca nu au inteles" care este problema social-democratilor, respectiv daca liberalii sunt solidari in totalitate cu Guvernul.

"Nu poti sa fii nici solidar, nici serios daca tolerezi un personaj ca Sorin Rosca Stanescu", iar "daca Sorin Rosca Stanescu va fi un erou la liberali, atunci vor aparea si alti doritori de glorie si ruptura va fi inevitabila", a sustinut Victor Ponta, vineri seara, scrie MEDIAFAX.

Premierul a mentionat ca este vorba despre "niste lucruri serioase" in interiorul USL, care vor fi discutate si luni deoarece momentan "nu s-a rezolvat nimic". El a precizat ca pana acum nu a vorbit public despre divergente in cadrul USL, dar de aceasta data este "o problema serioasa".

"Si intalnirea de azi dupa-amiaza a fost foarte utila pentru a-i face pe colegii liberali sa inteleaga care este problema, ca pareau ca nu au inteles. Problema nu este Sorin Rosca Stanescu, ci daca PNL este solidar cu Guvernul si cu deciziile grele pe care trebuie sa le luam. Daca noi guvernam si cativa oameni se fac ca sunt in opozitie (...), asa nu se poate", a afirmat Ponta.

"Nu poti sa jignesti tot timpul PSD, sa te faci ca esti in opozitie, si tu sa beneficiezi de putere. Nu se poate si in caruta si in teleguta", a adaugat Ponta.

Antonescu ia in calcul ruperea USL: PSD se adanceste in coabitarea cu Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.