Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, spune ca senatorul Sorin Rosca Stanescu risca sa fie exclus din partid "daca nu-si revine", el afirmand totodata ca premierul Victor Ponta nu poate sa le spuna liberalilor ce trebuie sa faca.

Referitor la faptul ca premierul Victor Ponta spunea joi ca acest caz este cea mai mare criza a USL, liberalul Mircea Ionescu Quintus a opinat, potrivit RFI: "Daca e vorba de cea mai mare criza din USL, inseamna ca pana acum n-am avut crize! Sigur ca este un moment neplacut cand un membru al partidului nostru, care a devenit prea repede parlamentar, inainte de a se obisnui cu atitudinile si cu pozitiile in partidul nostru si care se pare ca a ramas inca ziarist si nu orice fel de ziarist, el a fost ziarist patron, adica isi permitea sa ia orice fel de atitudine, fara sa intrebe mai sus. Or de data aceasta, domnul Rosca a avut o atitudine ziaristica, ceea ce nu este permis intr-un partid, chiar daca nu e foarte disciplinat, cum e partidul nostru, de aceea si suntem liberali si si-a ingaduit o atitudine de natura sa deranjeze".

Potrivit MEDIAFAX, presedintele de onoare al PNL a mai declarat la RFI ca premierul Victor Ponta nu le poate spune liberalilor ce sa faca.

"Mie mi-e foarte drag domnul prim-ministru, e si mult mai tanar decat mine. Eu ii inteleg supararea, dar nici nu poate domnul prim-ministru si presedinte al PSD sa spuna ce trebuie sa facem noi intr-o asemenea situatie. O reactie mai categorica si mai uselista decat a domnului presedinte Antonescu nu vad ce putea sa fie", a spus el.

Mircea Ionescu Quintus a precizat ca Sorin Rosca Stanescu poate fi exclus din partid, "daca nu-si revine". "Daca intre timp, domnul Rosca Stanescu nu-si revine si nu da explicatiile care eventual sa multumeasca pe partenerii nostri, noi avem toate mijloacele sa-l sanctionam, pana la excluderea din partid, pentru ca excluderea este sanctiunea disciplinara cea mai grava, noi putem lua si alte masuri, daca dansul nu-si repara aceasta greseala", a opinat el.

"Eu am auzit o declaratie a domnului Dan Diaconescu ca ar fi foarte incantat sa-l primeasca pe domnul Rosca Stanescu. Daca a auzit-o si domnul Rosca Stanescu si daca i-ar conveni aceasta treaba, nu mai este nevoie sa luam noi nici o masura impotriva lui. Sper sa nu se ajunga aici!", a mai spus presedintele de onoare al PNL.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.