Politica 19 Mai 2013 10:47
Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, joi, ca nu se doreste ca USL sa esueze asa cum au esuat CDR sau alianta dintre PDL si PSD, el aratand ca in Romania exista o indelungata traditie potrivit careia, atunci cand se deschide cutia Pandorei, colegii unei coalitii sa faca schimburi de critici.

"Experienta trista a coalitiilor care au mai existat, de la CDR pana la marea sau nu mai stiu cum se numea chestiunea aia cu PDL si PSD - prima forma a coabitarii, ca sa spun asa, cu domnul Boc atunci - nu vrem sa esuam asa cum au esuat acele coalitii", a spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca, pentru a nu esua, USL face eforturi care constau in primul rand in grija pentru exprimarea publica.

"Prima modalitate, prima forma de efort este sa avem grija la sensibilitatea celuilalt, la faptul ca lucruri pe care nu le putem rezolva intre noi nu se vor rezolva nici in comunicare publica. Eforturile constau in grija pentru ceea ce formulam din punct de vedere public", a spus Antonescu.

El a aratat ca in Romania exista o indelungata traditie potrivit careia, atunci cand se deschide cutia Pandorei, colegii unei coalitii sa faca schimburi de critici.

"Exista o indelungata traditie, o cultura chiar la noi ca atunci cand se deschide cutia Pandorei sa incepem sa schimbam critici sau mai mult decat critici", a spus liderul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.