Politica 19 Mai 2013 10:10
Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca el si liderul PSD Victor Ponta nu sunt in situatia de a-si da ultimatumuri, iar "ceea ce avea PNL de hotarat si de spus a facut-o astazi".

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca nu este multumit de solutia PNL in cazul lui Rosca Stanescu si a aratat ca acesta a continuat criticile la adresa PSD, generand astfel cea mai mare criza a USL de la formare, Ponta precizand ca, "daca nu se face nimic, nu putem merge mai departe impreuna".

Contactat telefonic de Digi24, liderul PNL, Crin Antonescu, a spus ca a facut tot ce a putut pentru limitarea atacurilor in USL.

"Fac toate eforturile pentru a nu citi o nota ultimativa intr-o asemenea declaratie, pentru ca nu suntem in situatia in care sa ne dam ultimatumuri unul altuia. In al doilea rand, ii spun ca ceea ce avea PNL de hotarat si de spus a facut-o astazi. Am luat decizia de a atrage foarte serios atentia tuturor colegilor nostri asupra prevederilor unui articol din actul constitutiv al USL. Am discutat si despre afirmatiile colegului Sorin Rosca Stanescu. Demersul sau parlamentar, din punctul nostru de vedere, nu foate fi in niciun fel incriminat", a declarat Crin Antonescu, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.