Fostul presedinte al PDL Emil Boc sustine ca nu stie detalii despre Partidul Popular sau despre intentia unor membri ai partidului de a se inscrie in aceasta formatiune, fiind interesat de consolidarea PDL ca partid de opozitie.

Intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, daca stie detalii despre Partidul Popular, despre vreo intentie a unor membri nemultumiti ai PDL de a parasi formatiunea si de a se inscrie in acest partid, Emil Boc a raspuns ca nu stie detalii despre subiect si ca nu este tentat de noua formatiune.

"Nu stiu. Eu sunt membru PDL si sunt interesat de consolidarea PDL ca partid de opozitie, care este cea mai importanta prioritate din punct de vedere politic pentru mine. Am auzit zvonuri la televizor despre acest subiect, dar nu am detalii, nu am fost contactat. Nu ma tenteaza si preocuparea mea de baza este legata de PDL", a spus Boc, potrivit MEDIAFAX.

Presa a relatat in ultimele zile ca Partidul Popular ar avea congres in 25 mai si ca o serie de parlamentari PDL, in frunte cu Elena Udrea, dar si membrii Fortei Civice si cei ai Fundatiei Miscarea Populara ar urma sa se inscrie in acest partid. Intre parlamentarii PDL care ar urma sa treaca la Partidul Popular, presa i-a nominalizat si pe Florin Popescu si Eugen Tomac. De asemenea, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon ar urma sa se alature acestei formatiuni.

Citeste si: Consilier prezidential: Partidul Popular va aparea foarte repede


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.