Politica 15 Mai 2013 10:01
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca Parlamentul va fi "un mediator si un arbitru" in procesul de coabitare dintre Guvern si Presedintie, el adaugand ca agenda coabitarii trebuie sa aduca rezultate pozitive pentru Romania.
"Suntem actori egali, Parlamentul Romaniei va fi un mediator si un arbitru in procesul coabitarii dintre Guvernul Romaniei si Presedintie", a afirmat Zgonea, in discursul sustinut la lansarea cartii "Gandirea strategica" a lui Iulian Chifu, consilier prezidential pentru afaceri strategice si securitate internationala, transmite MEDIAFAX.

De asemenea, Zgonea si-a exprimat speranta ca agenda coabitarii sa fie una cu rezultate pozitive pentru Romania.

El a aratat ca este foarte bucuros ca a putut gazdui la Palatul Parlamentului lansareaa cartii consilierului prezidential, adaugand ca a citit acest volum, iar ultimul capitol, referitor la coabitare si urmarile referendumului de demitere a sefului statului din 2012, este "una dintre piesele de rezistenta ale cartilor cu autori romani" pe care le-a citit in ultimii ani.

Totodata, desi jurnalistii au dorit sa ii adreseze intrebari despre modul cum Parlamentul poate media in relatia dintre Guvern si presedinte, Zgonea a evitat sa raspunda.

El a promis ca se va intoarce sa raspunda jurnalistilor la intrebari dupa ce ii va conduce pe unii dintre invitatii la eveniment, insa nu a mai revenit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.