Secretarul generaul al PDL Gheorghe Flutur a declarat luni ca nu crede ca "politica de simpozion" va rezolva problema procentelor partidului si ca democrat-liberalii au nevoie "de multe pingele la papuci si plecat in teritoriu".

Flutur a fost intrebat care ar fi solutia pentru partid si care-i finalitatea dezbaterilor pe care le va organiza in teritoriu, avand in vedere ca Elena Udrea spunea ca PDL are o comunicare tocmai buna.

"Multe pingele la papuci si plecat in teritoriu! Ca om care a parcurs reconstructia partidului si cu Theodor Stolojan si cu Vasile Blaga sunt pentru intalniri pe domenii cu oamenii, stat de vorba si preluat de la ei ce nu merge si gasit formele si toate lucrurile astea inseamna comunicare", a precizat Flutur dupa sedinta BPN al PDL, transmite MEDIAFAX.

El a aratat ca PDL a avut intalniri in teritoriu si urmeaza sa aiba la Calarasi in aceasta saptamana unde urmeaza sa lanseze programul pe agricultura.

"Nu cred ca politica de simpozion ne va rezolva problema procentelor. Noi suntem pregatiti sa parcurgem cateva mii de km in teritoriu ca partid de opozitie si stam de vorba", a adaugat Gheorghe Flutur.

El a vorbit intr-o conferinta de presa despre programul pe agricultura al PDL, mentionand printre propunerile democrat-liberalilor care ar trebui sa se realizeze din 2014 din fonduri europene, modernizarea si extinderea sistemului de irigatii, cadastrul agricol gratuit si stimularea asocierii in agricultura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.