Presedintele Traian Basescu participa, duminica, la pranz, la sarbatoarea "Sambra Oilor" in localitatea Certeze din judetul Satu-Mare, el fotografiindu-se alaturi de cativa participanti la eveniment.

Presedintia a anuntat, duminica, in jurul pranzului, ca seful statului participa, in Certeze, judetul Satu-Mare, la "Sambra Oilor".

In jurul orei 13, cateva fotografii cu presedintele Basescu participand la eveniment au fost postate pe pagina de Facebook "Alaturi de Presedintele Nostru".

Potrivit MEDIAFAX, in aceste fotografii, seful statului apare alaturi de participanti la eveniment, razand, purtand un clop pe cap si cu o traista populara pe umar.

De asemenea, presedintele s-a fotografiat alaturi de diversi participanti la sarbatoare.

Presedintele Traian Basescu a mai participat si in mai 2009 la sarbatoarea campeneasca Sambra Oilor.

Cu acea ocazie, el s-a intalnit cu Mircea Geoana, prezent si el la eveniment. Basescu si Geoana s-au intalnit doar pe scena, la deschiderea oficiala, seful statului dandu-i lui Geoana un clop, dupa care cei doi s-au pierdut in multime, separat.

La editia din 2013 isi anuntase prezenta si liderul PDL Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu a participat, sambata, la Zilele Comunei Pestera, in judetul Constanta, unde a discutat cu primarul despre autofinantarea acestei localitati, a vorbit cu o serie de localinici si s-a fotografiat alaturi de acestia, iar la un moment dat s-a asezat la o masa in zona unde au avut loc spectacole si a ciocnit un pahar cu bere cu cativa oameni.

Presedintele a participat, vineri, la slujba de la Manastirea "Izvorul Tamaduirii" din Salva, judetul Bistrita-Nasaud, unde au fost prezenti 5.000 de oameni.
Dupa slujba, presedintele a facut o baie de multime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.