Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, ca partidul pe care il conduce va prezenta, incepand de saptamana viitoare, solutii pentru fiecare sector socio-economic, precizand ca primul domeniu vizat este agricultura.

Vasile Blaga a afirmat, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca reprezentantii PDL vor sa prezinte solutii "pentru repunerea pe picioare a agriculturii".

"Noi nu ne limitam doar la prezentarea «Cartii negre a guvernarii USL», ci vom prezenta, incepand cu saptamana viitoare, solutiile pe care PDL le propune pentru fiecare sector socio - economic si vom incepe cu prezentarea solutiilor pentru repunerea pe picioare a agriculturii, in 16 mai, la Calarasi. Vrem sa aratam ce se poate face cand oameni harnici si care stiu ce este agricultura vor sa faca treaba, si vom prezenta ferme ale unor colegi de-ai nostri care au reusit sa absoarba 50 de milioane de euro fonduri europene pentru dezvoltarea afacerii. La fel vom proceda cu toate politicile sectoriale", a spus Blaga, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, la Cluj-Napoca urmeaza sa fie prezentata viziunea PDL privind reorganizarea administrativ - teritoriala a Romaniei.

"Politicile se incadreaza in viziunea noastra, a dreptei, fata de stat. Ne dorim un stat puternic care sa nu opreseze cetatenii, ci sa ii ajute, in care principalele venituri sa nu vina din impozitarea fortei de munca", a afirmat liderul PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.