Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca are un mesaj pentru Cristian Preda, care a creat "o imagine nemeritata" a partidului: "Daca nu te mai simti reprezentat de un partid, atunci trebuie pur si simplu sa pleci!".

"Cristi Preda vorbeste despre autosuspendare. Mi se pare o pozitie ambigua si lipsita de curaj. Pentru mine, in politica este simplu cand este vorba de optiuni curajoase: daca nu te mai simti reprezentat de un partid, atunci trebuie pur si simplu sa pleci. Acesta este mesajul meu pentru Cristi Preda", a spus Traian Ungureanu.

Ungureanu a spus ca Preda "a demonstrat, pana acum, ca este o vedeta de blog", "ocupat mai degraba cu productia de stiri si mai putin cu productia de idei politice".

"Cristi Preda a subliniat indelung importanta criteriului etic in politica. Daca este sa vorbim despre etica si onestitate fata de partidul in care a intrat, apare si problema productiei. Pana acum, Cristi Preda a demonstrat limpede ca poate deveni o vedeta de blog, dar asta inseamna ca el s-a ocupat mai degraba de productia de stiri si mai putin cu productia de idei politice", a spus Ungureanu.

El crede ca Preda, dupa ce a fost ales europarlamentar PDL, a avut pozitia unui jurnalist care comernteaza "de afara" partidul.

"Mi se pare de neinteles pozitia in care Cristi Preda s-a asezat imediat dupa ce a fost ales parlamentar european. Nu exista deosebiri notabile intre pozitia adoptata de Cristi Preda si pozitia unui jurnalist care comenteaza de afara. Pe drumul asta, Cristi Preda poate deveni principala forta de opozitie la PDL, iar asta il pune in situatia de a face servicii stangii, si nu dreptei", a adaugat Traian Ungureanu.

Traian Ungureanu crede ca Preda a creat o imagine "nemeritata" a PDL.

"Cristi Preda a creat pentru PDL o imagine nemeritata, mai ales ca a facut-o comentand ca editorialist, desi putea sa indrepte ce credea el ca trebuie indreptat in interiorul partidului in care a functionat ca prim-vicepresedinte", a opinat Traian Ungureanu.

Citeste si:
Danemarca, prima țară cu un partid condus de roboți
Danemarca, prima țară cu un...

Citeste si: Preda ia in calcul autosuspendarea din PDL: Sunt stupefiat de situatie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.