Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Guvernul poate merge si pe varianta angajarii raspunderii pe regionalizare, in situatia in care va exista un acord politic nu doar al USL, ci al tuturor fortelor politice.

"Daca exista la un moment dat un acord, nu doar al USL, ci al fortelor politice, poate fi avuta in vedere aceasta procedura rapida. Aici nu vorbesc de PDL, ca ei nu sunt de acord nici intre ei - nici nu stiu cu cine sa vorbesc, cu domnul Blaga, cu doamna Udrea, cu cine sa vorbesc? - dar vorbesc de ceilalti. Daca va exista un acord, mergem si pe procedura rapida. Daca nu, mergem pe procedura parlamentara care presupune mai mult timp, dar in final va avea tot un vot", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca noul exercitiu financiar al UE 2014-2020 nu incepe efectiv de la 1 ianuarie 2014.

"Nu incepe la 1 ianuarie efectiv noul exercitiu financiar. De la 1 ianuarie incep sa se construiasca proiecte. Probabil undeva in toamna lui 2014 se depun primele proiecte pe noul exercitiu (...) Daca ai regiunile mai repede, cu atat mai repede poti sa depui proiecte", a mai spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.