Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat marti pentru MEDIAFAX ca europarlamentarul Cristian Preda "practica o falsa disidenta in PDL" si a aratat ca acesta nu a venit la sedintele partidului sa-si spuna ideile, ci scrie pe blog din cand in cand criticand PDL.

"Domnul Cristian Preda ne spune ca nu-l invitam sa candideze pentru prezidentiale pe domnul Mihai Razvan Ungureanu, dar domnul Mihai Razvan Ungureanu este presedintele partidului Forta Civica. Pe logica domnului Cristian Preda, PDL ar trebui sa-l invite sa candideze pentru prezidentiale si pe Dan Diaconescu sau Crin Antonescu", a precizat Sulfina Barbu.

Ea a aratat ca PDL va avea proprii candidati in alegerile intene pentru prezidentiale, fiind "ilogic" sa inviti presedintii altor partide politice sa fie candidatii PDL.

"PDL poate invita in competitia interna personalitati care cred in valorile de dreapta, dar neangajate politic", a adaugat Sulfina Barbu.

Ea a mai spus ca, in opinia sa, Cristian Preda "practica o falsa disidenta in PDL".

"Domnul Cristian Preda practica o falsa disidenta in PDL, avand in vedere ca nu a venit la nicio sedinta a partidului la care sa-si spuna ideile, opiniile. Cristian Preda scrie pe blog din cand in cand, criticand partidul din care face parte", a precizat Sulfina Barbu.

Citeste si: Preda ia in calcul autosuspendarea din PDL: Sunt stupefiat de situatie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.