Deputatul PDL Elena Udrea a criticat Guvernul condus de premierul Victor Ponta, despre care spune ca este autosuficient si arogant.

”(...) Poate ma insel eu si Executivul este format din ministri performanti cum ar fi arogantul de la Sanatate care-i facea pe bolnavi si ziaristi prosti si nepriceputi. Sau poate la Economie, unde companiile sunt puse pe butuci, sau poate la Munca si Dialog Social, unde se rezolva problemele cu angajatii de la Mechel sau Oltchim. Concluzia este simpla: Guvernul Ponta nu a reusit inca sa dea masura propriei incompetente, pentru ca nu s-a apucat de munca. E un dezastru ce urmeaza sa se intample, iar aroganta de care da dovada este fitilul acestei bombe cu ceas reprezentata de USL”, scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Reactia Elenei Udrea vine dupa ce Victor Ponta l-a contrazis pe presedintele Traian Basescu, care i-a multumit fostului premier Emil Boc pentru ca a luat atat de impopularele masuri de austeritate. Potrivit lui Ponta, Guvernul pe care il conduce a trebuit sa repare toate greselile facute de ministrii lui Emil Boc.

”Guvernul USL cu ce se lauda? Cu insolventa multor companii de stat, care nu au revenit nici pana acum pe profit, cu disponibilizari masive, cu o crestere a somajului cu aproape 100.000, cand promisesera aparitia a 1 milion de locuri de munca, sau poate cu nereducerea TVA-ului si a contributiilor la asigurarile sociale. Chiar asa, am o intrebare pentru Premier: cand ne prezinta calendarul dupa care urmeaza ca TVA-ul sa revina la 19%, asa cum a promis? Daca ar reusi sa scada TVA-ul, as recunoaste ca Guvernul Ponta a facut un lucru foarte bun pentru Romania. Nu-mi fac insa mari sperante, pentru ca vorbim de un Executiv cu ministri antrenati sa stea la televizor, nu cu oameni care sa lase ceva in urma lor", a continuat Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.