Presedintele Traian Basescu va petrece ziua de 1 Mai pe litoral, el ajungand, marti dupa-amiaza, cu un elicopter, in statiunea Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Seful statului a ajuns, marti dupa-amiaza, cu elicopterul, la vila de protocol din statiunea Neptun, unde va ramane pe perioada minivacantei de 1 Mai, sustin surse locale.

Traian Basescu s-a aflat la Neptun si anul trecut, de 1 Mai, alaturi de familia sa. Si in anii precedenti, presedintele a petrecut minivacanta de 1 Mai la vila de protocol de la Neptun.

Presedintele tarii se poate relaxa linistit la mare deoarece cererea de audiere a sa si a fostilor ministri ai Agriculturii Dacian Ciolos si Ilie Sarbu in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), formulata marti de avocatii lui Dan Voiculescu, a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti.

Avocatul Gheorghita Mateut a precizat ca instanta a admis, in schimb, proba cu inscrisuri, audierea a trei martori si reaudierea lui Voiculescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.