Presedintele Consiliului Judeteean Dolj, Ion Prioteasa, si-a anuntat, marti, demisia din functia de lider al organizatiei PSD Dolj, motivand "neintelegerile si disfunctionalitatile care au slabit unitatea echipei din filiala".

"Doresc ca nimeni sa nu lege demisia mea din functia de presedinte al PSD Dolj de rezultatul alegerilor de la Congresul partidului. A fost o competitie si, asa cum am spus-o inainte de a ma inscrie in cursa, fiecare dintre cei care si-au depus candidatura merita sa castige", a spus Prioteasa.

Potrivit MEDIAFAX, el si-a motivat demisia invocand "neintelegeri si disfunctionalitati care au slabit unitatea filialei".

In perioada 2001- 2008, Ion Prioteasa a fost presedinte executiv al PSD Dolj, apoi a preluat functia de presedinte al filialei. De asemenea, din 2010 si pana la Congresul de sambata, el a detinut functia de vicepresedinte al PSD.

El este sef al Consiliului Judetean Dolj din 2004.

La Congresul PSD de sambata, Prioteasa a candidat pentru un nou mandat de vicepresedinte al PSD, insa nu a obtinut suficiente voturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.