Deputatul George Becali a declarat marti ca de Sfantul Gheorghe isi doreste "respect de la statul roman".

"Pentru mine, nu-mi doresc decat respect. Mie Dumnezeu mi-a dat de toate si nu cer decat respect de la statul roman, ca an si an numai in procese fabricate, aiurea facute. Nu pentru mine, pentru familia mea, atata vreau: respect pentru tot ce am facut eu in tara asta", le-a spus George Becali ziaristilor, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca de onomastica a aprins candela si a fost la biserica.

Becali a facut aceasta declaratie inainte de a intra la sedinta de plen a Camerei Deputatilor.

In plen, George Becali a luat cuvantul, el transmitand "La multi ani!" celor care poarta numele Sfantului Gheorghe si adresand rugamintea ca Dumnezeu si Sfantul Gheorghe sa dea biruinta Guvernului Ponta, pentru Romania.

"Buna ziua. Va salut. Doar am vrut sa transmit tuturor Gheorghe «La multi ani!» si vreau sa-l rog pe Dumnezeu si pe Sfantul Gheorghe, aducatorul de biruinta, sa dea buiruinta Guvernului Ponta, pentru Romania. Doamne ajuta!", a spus Becali de la tribuna Camerei Deputatilor.
El a facut, apoi, de trei ori, semnul crucii.

Presedintele de sedinta, Miron Mitrea, i-a urat "La multi ani!" lui Becali, cu onomasticei.

Peste 910.000 de romana isi sarbatoresc, marti, onomastica de Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, dintre care aproape 730.000 sunt barbati, majoritatea purtand numele de Gheorghe sau Ghiorghe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.