Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, luni, despre critici ale Comisiei Europene la adresa Guvernului roman, el referindu-se initial la Cabinetul Ungureanu, insa apoi s-a corectat mentionand ca vizeaza Cabinetul Ponta.

Blaga a spus ca intr-o scrisoare din "7 aprilie" Comisia Europeana sanctioneaza dur "Guvernul Ungureanu", insa apoi s-a corectat mentionand ca este vorba despre "Guvernul Ponta".

"Doar astazi in toata presa este publicata o scrisoare a Comisiei Europene din 7 aprilie in care Comisia sanctioneaza Guvernul Ungureanu pentru ca viziunea lui asupra absorbtiei fondurilor europene pe 2010-2020 este nerealista, spun dansii. Este mai mult decat nerealista, este lipsita de calitate si nu tine cont de nicio strategie pe care Romania o are intr-un fel sau altul in absorbtia fondurilor europene... Guvernul Ponta, desigur", a spus Vasile Blaga, potrivit MEDIAFAX.

Presa a relatat ca, in 7 martie 2013, Normunds Popens, directorul general adjunct pentru Politica, Performanta si Conformitate din cadrul Directoratului General de Politica Regionala si Urbanism al Comisiei Europene, i-a scris ministrului Fondurilor Europene de la Bucuresti, Eugen Teodorovici, criticand fara niciun fel de rezerve documentatia transmisa de Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.