Realizatoarea TV Cristina Topescu s-a inscris in PSD, anuntul fiind facut la Congresul partidului.

Presedintele Organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a anuntat intrarea in organizatia pe care o conduce a Cristinei Topescu. De altfel, inainte de a-i da cuvantul, presedintele PSD, Victor Ponta, a mentionat ca Rovana Plumb va anunta o "surpriza", scrie MEDIAFAX.

Prezentatoarea TV a spus ca este un om de stanga, simte de stanga, gandeste de stanga si se bucura sa se alature unei echipe care are simtul umorului. "Sunt un om de stanga, (...) simt de stanga, gandesc de stanga. Locul meu e in PSD", a afirmat Cristina Topescu.

Precizand ca are emotii la fel ca la prima transmisie live, jurnalista a aratat ca s-a temut de atmosfera Congresului, despre care credea ca va fi una rigida, cu persoane scrobite, la propriu si la figurat, mai putin relaxate.

"Am avut o surpriza extraordinar de placuta. Nici macar la congrese oamenii politici nu sunt in niste clisee si nu vorbesc o limba de lemn si nu sunt lipsiti de simtul umorului. Mi se pare foarte important pentru un om, cu atat mai mult om politic, sa aiba simtul umorului, numai oamenii inteligenti au simtul umorului, gusta umorul si stim ca in momente de tensiune umorul poate sa faca minuni", a spus aceasta.

Ea a mentionat ca il cunoaste pe Victor Ponta, ca jurnalista, de cand acesta era seful Corpului de control al Guvernului si a venit la o emisiune, relaxat si cu simtul umorului. Dupa declaratiile Cristinei Topescu, presedintele PSD, Victor Ponta, s-a declarat multumit ca randurile din PSD cresc, mai ales in zona feminina.

"Probabil ca acum ca acum e inca prematur, dar cred ca o sa punem in statut sa facem Organizatia de barbati a PSD, pentru ca in ritmul acesta, in curand, o sa avem nevoie de cinci locuri pentru barbati rezervate", a glumit el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.