Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost intrebat, joi, de jurnalisti, daca Adrian Nastase va aduce critici PSD la Congresul partidului, el raspunzand: "Cum o sa-si permita?".

"Cum o sa-si permita asa ceva? Ganditi-va bine la starea sa de spirit. A iesit din inchisoare. Cu asemenea ganduri, cum a iesit din inchisoare, sa o faca pe criticul partidului? Din contra, a exprimat sentimente firesti, normale, de solidaritate, de relatii firesti, umane cu cei care sunt azi, cu noua generatie de conducatori ai partidului, cu care el a avut si legaturi personale, adica si-a exprimat... si eu l-am apreciat prin echilibrul pe care l-a avut", a precizat Iliescu, potrivit MEDIAFAX.

El a admis ca Nastase a adus o serie de critici PSD si USL pe blog, dar a aratat ca blogul permite "mai multe reflectii".

"Asta e altceva, blogul ii permite mai multe reflectii", a spus Iliescu.

El a catalogat drept "foarte buna" prima aparitie televizata a lui Nastase dupa eliberare.

"Foarte bine. Am si vorbit cu el la telefon de dimineata si l-am felicitat. A fost un interviu de substanta, cu un ton echilibrat. Mi-a parut bine de cum s-a prezentat", a spus Iliescu.

El a aratat ca nu s-a intalnit cu fostul premier si ca au discutat doar telefonic.

"O sa ne vedem la Congres", a mai precizat Iliescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.