Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, marti, ca, in opinia sa, "curtoazia" pe care seful statului o face Guvernului Ponta este "marca Traian Basescu", spunand ca presedintele i-a apreciat ani la rand si pe democrat-liberali, apoi s-a saturat de ei.

"Este o confuzie in a aprecia Guvernul pentru ceea ce de fapt a decis piata economica. Curtoazia pe care o face Basescu Guvernului Ponta este marca Traian Basescu. Si pe noi ne-a apreciat ani la rand si apoi s-a saturat de noi", a precizat vicepresedintele PDL, pentru MEDIAFAX.

Cezar Preda crede ca ceea ce s-a intamplat luni seara la depunerea juramantului de catre noul ministru al Justitiei "risipeste orice dubiu asupra excelentelor relatii dintre premierul Ponta si presedintele Basescu".

"Este clar ca razboiul procurorilor a trecut. Imi doresc ca aceasta intelegere intre presedintele Basescu si Guvern sa continue pentru rezolvarea marilor probleme ale Romaniei de pe agenda curenta: cresterea preturilor, falimentul intreprinderilor, restituirea proprietatilor", a adaugat Cezar Preda.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, dupa juramantul de investire al noului ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, ca este o surpriza faptul ca pe primele doua luni ale anului s-a inregistrat, pentru prima data de la Revolutie, un sold pozitiv al comertului exterior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.