Victor Ponta urmeaza sa sustina un discurs in plenul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, timp de o ora, urmand sa raspunda inclusiv la intrebari, cu ocazia sedintei APCE din 24 aprilie de la Strasbourg, conform unui program prezentat luni in Biroul Permanent al Senatului.

Senatorii Tudor Chiuariu si Damian Draghici solicita conducerii Senatului aprobarea deplasarii la APCE, in perioada 22-26 aprilie, pentru a lua parte la cea de-a doua parte a sesiunii ordinare a acestui for.

Potrivit MEDIAFAX, in programul vorbitorilor, atasat solicitarii de deplasare, apare premierul Victor Ponta, care are programat un discurs de o ora, intre 15.30 si 16.30, in 24 aprilie, urmand sa raspunda inclusiv intrebarilor din partea parlamentarilor statelor membre APCE.

La reuniune ar urma sa mai ia cuvantul presedintele Tunisiei, Moncef Marzouki, prim-ministrul Georgiei, Bidzina Ivanisvili, seful Guvernului Andorrei, Antoni Marti, si seful departamentului pentru afaceri externe al Elvetiei, Didier Burkhalter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.