Partidul Conservator se pronunta impotriva initiativei privind legalizarea uniunilor intre persoane de acelasi sex si anunta ca doreste sa organizeze, in 2 mai, un "mars al tacerii pentru familia crestina", care ar urma sa se desfasoare in jurul Patriarhiei Romane.

"Reprezentand, prin vocatie ideologica, principalul factor de conservare si aparare a valorilor traditionale romanesti, Partidul Conservator, respectand dreptul individual la optiune, se pronunta impotriva initiativei privind legalizarea uniunilor intre persoane de acelasi sex: Partidul Conservator crede ca normalitatea incepe de la familie - definita in sensul ei crestin si fecund biologic. Partidul Conservator isi propune sa aseze la temelia valorilor sale respectul si grija pentru familie - unitatea de baza a oricarei societati, locul in care se produc, dar se si conserva optim valorile umane", se arata intr-un comunicat al PC remis, luni, agentiei MEDIAFAX.

Remus Cernea vrea parteneriat civil pentru homosexualii din Romania

Conform sursei citate, Partidul Conservator isi propune sa organizeze un "mars al tacerii pentru familia crestina", data propusa organizatiilor civice partenere fiind 2 mai.

"Marsul Tacerii ar urma sa se desfasoare in jurul Patriarhiei Romane, principal garant al spiritualitatii romanesti. Filialele Partidului Conservator din intreaga tara vor fi instruite sa organizeze un mars similar in jurul principalului lacas de cult la nivel judetean. Totodata, incepand de maine, voluntari PC din organizatiile de tineret, femei si seniori vor strange semnaturi pentru pastrarea familiei crestine", se mai arata in comunicat.

Hasotti: "Homosexualii sunt oameni bolnavi". Afla replica administratiei prezidentiale!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.