Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat, vineri, ca presedintele Traian Basescu nu este in pozitia de a evalua sansele lui Crin Antonescu de a deveni presedinte, deoarece seful statului trebuie sa-si evalueze propriile mandate, in care n-a atins niciun obiectiv important.

Purtatorul de cuvant al PNL a fost intrebat cum apreciaza declaratiile presedintelui Traian Basescu privind sansele liderului PNL, Crin Antonescu, de a veni presedinte in 2014 si eventualul "dezastru" legat de ocuparea pozitiei de sef al statului de catre acesta.

"Inainte de a evalua sansele altora si de a se pronunta despre credibilitatea altor lideri politici, Traian Basescu trebuie sa-si evalueze propriile mandate, care au fost incarcate de actiuni cu consecinte grave si neplacute atat in plan intern cat si in plan extern, mandate in care a girat guverne cu rezultate economice dezastruoase, in care nu a reusit sa indeplineasca niciun obiectiv important pentru Romania pe plan extern. De aceea cred ca decizia cu privire la viitorul presedinte al Romaniei trebuie sa o incredintam cetatenilor, cei pe care Traian Basescu i-a neglijat si batjocorit", a sustinut Mihai Voicu, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca nici Crin Antonescu, nici Klaus Iohannis si nici Sorin Oprescu nu vor prelua functia de presedinte al Romaniei in 2014, desi se gasesc, alaturi de premierul Victor Ponta si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in primele pozitii in sondajele de opinii.

Basescu a mai spus ca ar fi o catastrofa pentru Romania ca presedintele PNL, Crin Antonescu, sa fie presedinte maine, mentionand ca acesta, spre deosebire de premierul Victor Ponta, nu are responsabilitatea gestionarii problemelor tarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.