Partidul Democrat Liberal isi exprima regretul profund fata de incetarea din viata a fostului premier britanic Margaret Thatcher.

Potrivit PDL, Thatcher a fost "un adevarat simbol al dreptei si al luptei anti-comuniste".

"Astazi a incetat din viata un campion al masurilor curajoase de dreapta care au condus la repunerea pe sine a Regatului Unit in momente grele ale istoriei sale. Doamna Margaret Thatcher a fost un prim-ministru care a contribuit la recapatarea demnitatii poporului sau si a reusit sa faca din Marea Britanie una dintre cele mai puternice economii din lume. Doamna Margaret Thatcher ramane un simbol si un exemplu pentru orice politician de dreapta din lume", se arata intr-un comunicat PDL remis agentiei MEDIAFAX.

Democrat-liberalii afirma ca Thatcher a fost una dintre marile personalitati ale luptei anti-comuniste din anii ’80, alaturi de Papa Ioan Paul al II-lea si presedintele SUA Ronald Reagan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.