Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, sambata, ca ar putea fi candidatul PDL pentru presedintia tarii, daca va corespunde criteriilor partidului, relateaza MEDIAFAX.

Intrebat de ziaristi daca ar putea fi candidatul PDL pentru Presedintie, Adriean Videanu a raspuns: "Daca voi raspunde criteriilor pe care PDL le va elabora si le va adopta, sigur".

El a mai spus ca "partidul va trebuie sa stabileasca niste criterii de desemnare", considerand ca nu oricine poate fi pus in aceasta competitie.

"Ar trebui ca atat candidati din interiorul PDL, dar nu numai si, finalmente, PDL sa polarizeze o optiune in jurul unui candidat care sa vina cu sanse in 2014, la alegerile prezidentiale. PDL, ca singura formatiune politica de dreapta, in momentul de fata, capabila sa determine o astfel de competitie, are datoria sa nu se limiteze, din punctul meu de vedere, numai la PDL, ci sa deschida catre societate aceasta competitie. Am vazut cu totii ca sunt oameni de dreapta dar care nu sunt angajati in nicio competitie politica si care ar putea sa se manifeste public intr-o astfel de competitie", a adaugat Videanu.

El a evitat sa nominalizeze alte persoane care ar putea fi candidati ai PDL pentru Presedintie.

Citeste si: Mircea Geoana: Sunt cel mai potrivit om sa fiu presedinte


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.