Premierul Victor Ponta a vorbit vineri despre ce masuri mai poate lua Guvernul pentru a atinge tintele de deficit si de incasari la buget.

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca in masura in care trimestrul I se inchide cu respectarea integrala a tintelor de deficit si a tintelor de incasari la buget, Guvernul va incerca sa aplice o schema de ajutor pentru intreprinderile mici si mijlocii care creeaza locuri de munca, dar si sa materializeze o veche initiativa a sa privind o taxa suplimentara pentru cei din zona bugetara care au venituri salariale peste 1.000 de euro pe luna.

El a mai vorbit si despre cele mai importante modificari ce vor fi aduse Constitutiei: introducerea regiunilor, clarificarea raporturilor presedinte-premier-Parlament, sanctionarea traseismului politic, confiscarea averilor ilicite.Despre indeplinirea angajamentelor din acordul cu FMI, premierul a afirmat ca "Suntem cu toate in calendar".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.