Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a declarat ca "USL trebuie sa-si duca crucea pana la capat, inca nu a dus-o destul" si a apreciat ca USL "deocamdata nu se va rupe", deoarece "puterea ii uneste si Crin Antonescu e obligat de situatie sa ramana la remorca locomotivei de stanga, PSD",

Cristian Radulescu a precizat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca situatia partidelor de la guvernare este "o odisee in care din pacate PNL se situeaza tot timpul in pozitia de vioara a doua acceptand tot felul de concesii".

Potrivit MEDIAFAX, Radulescu crede ca USL nu se va rupe deocamdata, deoarece "puterea ii uneste" pe cei aflati in aceasta alianta.

"Parerea mea este ca USL trebuie sa-si duca crucea pana la capat. Inca nu a dus-o destul, inca lumea nu a sesizat, nu si-a dat seama, dar incepe sa-si dea seama despre toate contradictiile extraordinare intre ceea ce s-a afirmat in campania electorala si ce se intampla, s-a promis lapte si miere si dupa Craciun curg taxe peste taxe", a precizat Cristian Radulescu.

El crede ca este momentul in care fiecare dintre partidele din USL, "pe fondul unei iritari crescande", isi face "niste analize referitoare la comportamentul politic ulterior".

"Deocamdata nu se va rupe (USL - n.r.), fiindca puterea ii uneste si fiindca in special domnul Crin Antonescu e obligat de situatie sa ramana la remorca locomotivei de stanga PSD, in speranta ca anul 2014 va fi unul fast pentru dansul", a adaugat Cristian Radulescu.

In legatura cu numirea Laurei Codruta Kovesi la DNA, Radulescu a aratat ca aceasta este "o persoana care a performat dupa o expertiza si o examinare corecta pe plan european".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.