Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca PNL nu e de acord cu nominalizarea Codrutei Kovesi la DNA, ca pentru prima data de cand e USL premierul nu i-a consultat pe liberali, ci doar le-a comunicat decizia, de care se despart fundamental, dar care nu inseamna ruperea USL.

"Nu suntem parte, nu suntem de acord, nu putem fi de acord cu o intelegere politica facuta cu Traian Basescu, prin care sa se imparta aceste pozitii. Nu suntem de acord, nu putem fi de acord cu propunerea lui Kovesi, conducator sase ani la Parchetul General in ceea ce numim regimul Basescu", a declarat Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca premierul Victor Ponta, in calitate de ministru interimar al Justitiei, a luat aceasta decizie fara a se consulta cu liberalii, pentru prima data de la infiintarea USL.

"Aceasta decizie luata de premier in calitate de ministru interimar la Justitie este o decizie pe care a luat-o si asupra careia pentru prima data de la infiintarea USL nu ne-am consultat si doar ne-a comunicat si asupra careia, tot pentru prima data de la infiintarea USL, ne despartim fundamental", a afirmat presedintele PNL.

El a precizat ca aceasta nu inseamna ruperea USL.

Citeste si: Laura Kovesi, propusa de Ponta pentru sefia DNA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.