Presedintele Traian Basescu a convocat pentru miercuri o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Sedinta CSAT va avea loc "miercuri dupa-amiaza", pe agenda aflandu-se mai multe subiecte care tin de domeniul Apararii si de sectoarele strategice ale economiei, au mentionat sursele citate.

Cea mai recenta sedinta a CSAT a avut loc pe 5 februarie, cand s-a hotarat trimiterea unui contingent de 10 militari romani in Mali, in cadrul misiunii UE de instructie a armatei acestei tari, s-au aprobat cifra de militari romani dislocati in teatrele de operatiuni in 2013, precum si operatiile de transport multimodal pe teritoriul Romaniei a resurselor materiale si umane apartinand Guvernului SUA, dinspre si catre Afganistan.

CSAT a avizat pe 5 februarie si strategia Guvernului de privatizare a CFR Marfa.

Potrivit legii de functionare si organizare, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se convoaca de catre presedintele Romaniei trimestrial sau ori de cate ori este necesar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.