Purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, sustine ca premierul Victor Ponta a raspuns afirmativ la intrebarea daca va sustine declaratii la CSM pe tema numirii procurorilor si nu la cea privind o numire a Laurei Kovesi la sefia DNA.

"Premierul nu face declaratii peste umar la intrebari atat de importante. El a raspuns la intrebarea daca va face declaratii pe aceasta tema si a raspuns : «Da, la CSM»", sustine purtatorul de cuvant al Guvernului, intr-o declaratie acordata MEDIAFAX.

Dupa participarea la festivitatile prilejuite de Ziua Jandarmeriei, inainte sa se urce in masina, premierul Victor Ponta a fost intrebat mai intai de jurnalisti: "Astazi vom avea propunerile?", iar premierul a raspuns: "Va spun la CSM".

Jurnalistii au insistat si l-au mai intrebat daca o va numi pe Kovesi la conducerea DNA, iar raspunsul premierului a fost: "Da".

Ulterior, premierul a participat la o dezbatere pe regionalizare, dar la final nu s-a oprit sa raspunda intrebarilor presei pe acest subiect.

Citeste si: Antonescu: Cand Ponta va anunta oficial numirea lui Kovesi, voi comenta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.