Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca nu a vazut un anunt oficial al premierului Victor Ponta, ministru interimar al Justitiei, privind persoana propusa la sefia DNA, precizand ca in momentul in care va exista un astfel de anunt isi va spune public punctul de vedere.

Antonescu a fost intrebat, la plecarea de la Academia Romana, cum vede anuntul premierului privind desemnarea Codrutei Kovesi la sefia DNA.

"Nu am cunostinta de acest anunt", a replicat liderul PNL, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca subiectul discutat cu Ponta a fost cu totul altul la dezbaterea de la Academia Romana, cel privind regionalizarea. "Am avut un cu totul alt subiect aici, cred ca stiti. Daca nu stiti, informati-va, am discutat despre regionalizare", a adaugat Antonescu.

Liderul PNL a fost intrebat daca pe telefonul ce i-a fost inmanat la un moment dat de Victor Ponta, in timpul dezbaterii, nu a discutat despre subiectul propunerii sefului DNA.

"Eu cand o sa vad un anunt oficial al ministrului Justitiei, ca presupun ca asta va roade, am sa va comunic la fel de oficial ce cred sau nu cred", a raspuns Antonescu.

Citeste si: Ponta spune ca o va desemna pe Kovesi la sefia DNA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.