Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretele prin care se constata incetarea mandatului Monei Pivniceru in fruntea Ministerului Justitiei si prin care functia de ministru al Justitiei este preluata, interimar, de premierul Victor Ponta.

Presedintele Basescu a semnat, joi, decretul prin care se ia act de demisia Monei Pivniceru, ministrul Justitiei, si se constata incetarea functiei acesteia de membru al Guvernului, informeaza Presedintia.

De asemenea, Basescu a semnat si decretul prin care se desemneaza Victor Ponta, prim-ministru, ca ministru interimar al Justitiei.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in calitate de ministru interimar al Justitiei, intentioneaza sa se intalneasca la inceputul saptamanii viitoare cu presedintele Traian Basescu, iar marti sa discute si cu sectia de procurori a CSM despre noii procurori pentru sefia Parchetului si a DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.