Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica a Parchetului General au dispus inceperea urmaririi penale fata de Adrian Nastase pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dosarul fiind disjuns din cel privind tentativa de sinucidere.
"In continuarea cercetarilor in cauza constituita ca urmare a disjungerii din dosarul privind tentativa de sinucidere a numitului Nastase Adrian, procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica au dispus inceperea urmaririi penale fata de acesta sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectare a regimului armelor si munitiilor, prevazuta de art. 279 alin. 1 Cod penal", se precizeaza intr-un comunicat de miercuri al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), scrie MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, la 21 iunie 2012, s-a constatat ca Adrian Nastase detinea fara drept, la domiciliul sau, un numar de 359 cartuse calibru 38 special, in plus fata de cantitatea de 50 bucati mentionata in permisul de port arma, respectiv sase cartuse calibru 338 Win si 34 de cartuse calibru 222 Rem, pentru care nu era autorizat sa detina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.