Frunzaverde: Ponta trebuia sa verifice ce am zis despre buget, daca vroia sa aiba o reactie transanta.

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a declarat miercuri pentru MEDIAFAX ca premierul Victor Ponta ar fi trebuit sa verifice intai ce a declarat despre bugetul de stat, inainte de a avea o "reactie transanta", precizand ca nu a vorbit despre faptul ca nu ar fi bani de pensii si salarii.

Frunzaverde a fost intrebat cum vede reactia premierului in ceea ce-l priveste, dupa declaratiile sale legate de perspectiva bugetului din acest an.

"Discutia vizavi de pensii si salarii a avut loc ieri (marti - n.e.) in contextul unei dezbateri in consiliul judetean. Ea a fost prezentata trunchiat si scoasa din context. Eu am spus un singur lucru: ca prioritatea pentru aceasta guvernare este plata pensiilor si salariilor", a sustinut Frunzaverde, precizand ca afirmatia sa a fost interpretata eronat, in sensul ca "s-ar putea sa nu avem bani de pensii si salarii".

Totusi, vicepresedintele PNL a admis ca s-a referit la faptul ca situatia bugetului national este "dramatica" si "sa fim fericiti daca putem plati pensiile si salariile si sa achitam transele la FMI".

"Cu alte cuvinte asta trebuie sa fie prioritatea, nu am spus ca nu sunt bani de pensii si salarii. Dar premierul Ponta putea sa-mi dea un telefon sa ma intrebe daca tot vroia sa aiba o reactie atat de transanta. Trebuia sa verifice ce am spus cu adevarat. De fapt nu am facut decat sa spun ca prioritatile guvernarii trebuie sa fie pensiile, salariile si obligatiile fata de institutiile financiare internationale", a mai sustinut Frunzaverde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.