Atat Victor Ponta, cat si Vasile Blaga sunt impotriva unei noi incercari de suspendare a lui Traian Basescu.

Initiativa a fost lansata de Radu Stroe, Ministrul Internelor si sustinuta de Victor Rebengiuc. Desi Crin Antonescu a calificat drept inadmisibile interventiile presedintelui la Conventia PDL de sambata, acesta a declarat ca nu sustine suspendarea, dar considera ca reactiile lui Stroe si Rebengiuc sunt sanatoase.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca PDL niciodata nu va sprijini demersul de suspendare a presedintelui Traian Basescu, aratand ca declaratiile lui Radu Stroe si Viorel Hrebenciuc privind o posibila suspendare a presedintelui sunt "copilarii", relateaza MEDIAFAX.

Intrebat in legatura cu declaratiile lui Radu Stroe privind suspendarea presedintelui Traian Basecu, Vasile Blaga a spus: "Copilarii. Doar anuntarea unei astfel de ipoteze face foarte mult rau Romaniei si nu stiu de ce spun lucrurile acestea cu foarte multa usurinta. Pe de alta parte, exista un pact intre presedinte si premier, l-a evocat chiar presedintele, noi niciodata nu vom sprijin un astfel de demers al lor".

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a fost ceva mai ironic in respingerea ipotezei unei noi suspendari.

Intrebat la RTV daca apreciaza ca iesirea "exotica" a presedintelui Basescu, de sambata seara, ar putea fi motiv pentru o noua suspendare a acestuia, premierul a raspuns negativ.

"Nu. Radu Stroe e un tip extraordinar, care spune ce gandeste, e un tip pasional. Eu sunt un tip mai pragmatic de felul meu. De ce sa ne bagam acum la treburile PDL ? Nu-i pacat sa-i intrerupem, nu-i bine sa-i lasam in continuare, inca o saptamana, doua, trei, sa se certe, sa-si arate cum si-au furat voturile, sa-l cheme pe domnul Daniel Morar sa faca o ancheta, sa mearga la Curtea Constitutionala ?", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.