Eurodeputatul PDL Cristian Preda afirma ca a iesit "cum nu se putea mai prost" Conventia partidului de sambata, iar scindarea formatiunii este evidenta, el intrebandu-se daca mai poate fi salvat ceva.

"Conventia PDL a iesit cum nu se putea mai prost: scindarea principalului partid de opozitie e evidenta, desi nevoia de unitate a fost clamata aproape obsesiv, atat in discutiile din filiale, cat si in cadrul reuniunii de sambata. Rezultatele finale au fost contestate; mesajul reformist-european a primit mai putin de 5% din voturile delegatilor", analizeaza Preda intr-o postare duminica pe blogul sau bilantul evenimentului de sambata de la Romexpo.

Eurodeputatul PDL care a sustinut motiunea "reformistilor" a Monicai Macovei arata ca la final sala a huiduit, Traian Basescu a anuntat despartirea de PDL, iar tabara USL "nu si-a ascuns satisfactia dupa incheierea unei zile triste pentru democratia din Romania".

"Mai poate fi salvat ceva? Ce-i de facut?", se mai intreaba Preda retoric.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.