Crin Antonesc a declarat ca doreste ca in Constitutie sa se specifice ca numarul maxim de parlamentari sa fie "trei sute si ceva".
"Noi putem sa facem sau nu urmatorul lucru, nu e obligatoriu, ba chiar nu e uzual ca in Constitutie sa fie stipulat numarul de parlamentari. Nimic nu ne interzice insa sa o facem, si eu cred ca ar fi bine, eu voi pleda pentru asta, sa avem precizat in Constitutie si numarul maxim de parlamentari. Eu cred ca aici putem sa iesim intr-o cifra de trei sute si ceva, Camera plus Senat, pe varianta bicamerala, in asa fel incat intr-adevar ceea ce este o dorinta publica foarte clara, exprimata si prin referendum, dar nu numai, si anume de a avea un parlament mai putin costisitor si mai ales mai eficient, sa se indeplineasca", a sustinut liderul PNL duminica, la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la ProTV, citat de Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.