Ministrul de Interne, Radu Stroe, sustine ca este inadmisibil ce a facut presedintele Traian Basescu sambata, legat de Conventia PDL, el adaugand: "Trebuie sa ne gandim din nou la suspendare".

"Este inadmisibil ce a facut Basescu", a spus vicepresedintele PNL Radu Stroe, referindu-se la implicarea lui Basescu in Conventia PDL, relateaza MEDIAFAX.

"Trebuie sa ne gandim din nou la suspendare", a adaugat el.

Liderul PNL, Crin Antonescu, pare sa fie de acord cu colegul sau liberal. Acesta a declarat, sambata seara, ca reactia publica a presedintelui Traian Basescu in ceea ce priveste Conventia PDL reprezinta "un autodenunt privind incalcarea Constitutiei" timp de noua ani.

"Interventia de la capatul acestei zile a domnului Basescu se incadreaza clasic intr-un autodenunt de incalcare a Constitutiei, pentru ca domnul Basescu ne spune, ne spusese si ceva mai devreme in discursul sau de la Conventie, dar ne mai spune inca o data, ca a facut parte pana acum, ca a condus dirijat PDL intr-un partid politic din Romania, ne spusese mai devreme ca i-a pus ministri, ne spusese mai devreme ca i-a decis politicile guvernamentale. (...) Traian Basescu a marturisit chiar agresiv in seara asta ca vreme de 9 ani a incalcat Constitutia", a declarat Antonescu, intr-o interventie la Antena 3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.