Mihai Razvan Ungureanu a vorbit intr-un interviu cu wall-street.ro despre cum va evolua Opozitia dupa ce se alege viitoarea conducere PDL.

Intrebat cum va evolua PDL, avand in vedere ca stabilitatea partidoului este compromisa, indiferent de rezutlatelor alegerilor, Mihai Razvan Ungureanu a declarat:

"Greu de spus. Am doua raspunsuri: unul politic si unul emotional. Raspunsul emotional este ca nimeni nu isi doreste asa ceva. Raspunsul politic este ca orice se poate intampla. De altfel, acesta este unul dintre motivele pentru care Forta Civica si PNTCD au incheiat Alianta pentru Dreptate si Adevar, este motivul pentru care in primele zile din ianuarie am luat decizia de a ne ocupa aproape exclusiv de constructia Fortei Civice, in viitorul careia credem si, totodata, am adoptat strategia de crestere si de ocupare a reprezentarii politice a electoratului abandonat pe seama vacarmului de voci din Opozitie"

Ungureanu a mai precizat ca indiferent cineva ca fi noul lider PDL, nu vrea sa auda de solutii de compromis.

"Daca este o viziune de compromis in sensul "haideti sa ne gasim un partener in USL", in momentul acela, si o spun ferm, granita dintre Opozitie si Putere se traseaza acolo unde exista Alianta pentru Dreptate si Adevar. Din punctul acesta de vedere, noi vom fi radicali impotriva Puterii, indiferent ce parteneri de circumstanta isi gasesc. Nu cred ca asa-numitul pragmatism politic este etic fata de cetatenii romani. Daca exista tentatia de a bate palma cu PNL sau cu PSD, despartirea intre Alianta pentru Dreptate si Adevar si un partid al carui conducator decide ca asa este cel mai bine se traseaza definitiv. Speranta mea insa este ca viitorul conducator nu priveste doar la ziua de maine, ci vede in perspectiva sansele revenirii dreptei, puternica de data aceasta, in viata politica romaneasca"

Citeste restul interviului wall-street.ro cu Mihai Razvan Ungureanu.

Citeste si:
Alegeri SUA: Joe Biden, pregătit să lucreze cu opoziția republicană
Alegeri SUA: Joe Biden,...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.